Qui és JOVI GRUP

Breu història del grup

Els inicis

Suministres Jovi neix l'any 1999 a la població de Torroella de Montgrí, fruit de la il·lusió del seu fundador el Sr. Joan Cubero. 

Els inicis sempre són durs, però gràcies a molts esforços, Suministres Jovi, es va anar fent un lloc entre els instal·ladors de la zona i poc a poc va anar creixent en marques, serveis i delegacions fins arribar al que és actualment la empresa.

En l'actualitat

Actualment JOVI GRUP és un potent conjunt de delegacions, equip professional i serveis que cobreix totes les necessitats dels nostres clients industrials.

Distribuïm les millors marques de material elèctric, fontaneria, calefacció, clima, etc, i disposem d'un equip tècnic que ens permet assessorar als nostres clients a fi de poder oferir sol·lucions "claus en mà" en projectes tècnics, reformes, interiorisme, etc.

Actualment JOVI GRUP està format per 9 delegacions i un magatzem regulador amb una superfície total d'emmagatzematge de més de 15000 m2.

Disposem d'una flota completa de vehicles comercials per a abastir als nostres clients diàriament, matí i tarda, amb entregues directes a taller o a obra.

JOVI GRUP diposa de dues Showrooms, una a Palafrugell i una altra a l'Escala, com a aparadors d'exposició de les principals marques que distribuïm en els sector de disseny d'interiors i il·luminació.

L'equip tècnic del grup posa a disposició del client la confecció de pressupostos, projectes tècnics, esquemes de principi, disseny CAD, assessorament i visites d'obra, amb l'objectiu de guiar als nostres clients i facilitar la tasca de supervisió dels projectes.

Fires, presentacions i formacions

Des dels inicis de l'empresa, la direcció ha apostat per donar als nostres clients un valor afegit en forma de formació i novetats amb l'objectiu de formar part del canal entre el fabricant i l'industrial professional.

És per aquest motiu que JOVI GRUP organitza cada any diferents fires, presentacions, visites a fàbriques i sessions formatives, per presentar noves tecnologies i nous productes als professionals.

JOVI GRUP inverteix de forma activa i continuada en la formació del seu personal, com a principal actiu de l'empresa, amb l'objectiu de proporcionar el millor tracte, assessorament i atenció als nostres clients.

Col·laboracions

Des fa anys que JOVI GRUP col·labora de forma molt activa en la cursa Oncotrail de la Fundació Oncològica Girona.

L'Oncotrail és una cursa per equips de 100 km organitzada per la Fundació Oncolliga Girona, conjuntament amb l'Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell, i que té com a objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. La cursa se celebra cada any el primer cap de setmana d'octubre.

JOVI GRUP participa en la recollida de fons i amb un equip participatiu a la cursa format per personal de l'empresa, amics i clients i que va resultar guanyador l'anterior edició del 2019.

Enhorabona a tots!